Ne hagyja, hogy a halláskárosodás tönkre tegye a nyári terveit!

A nyár vége előtt még jól esne egy kis kikapcsolódás? Ha halláskárosodása van, akkor ez valószínűleg a nyaralási terveit – többek között a nyaralással szemben támasztott elvárásait is – nagyban befolyásolhatja. A vakáció általában a pihenésről és az új helyek felfedezéséről szól. De ha tervei között zajos városok meglátogatása, illetve városnézések is vannak, akkor már most meg kell tennie az első lépéseket annak érdekében, hogy a nyaralás minden pillanatát élvezhesse.

Ne hagyja, hogy a halláskárosodás tönkre tegye a nyári terveit!

Forrás: 123RF

Iktassa be teendői közé a már régóta halogatott látogatást hallásgondozójánál.

Cselekedjen még időben, hogy a halláskárosodás ne veszélyeztesse a nyári terveit.

Ha azon kapta magát, hogy változtatásokra lenne szüksége hallókészüléke beállításaiban, akkor eljött az ideje azok ellenőriztetésének vagy finomhangolásának.

Az Auditus Halláspontjainkban mi mind azért dolgozunk, hogy a halláskárosult emberek ismét felfedezhessék a hallás örömét.

Már többször irtunk a megelőzésről és a probléma kezeléséről, de fontos, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy hallásunk visszanyerésének első lépcsőfoka egy szakszerű kivizsgálás. Ezt követi a szakemberek által ajánlott tanácsok követése – ami lehet akár az igényeknek megfelelően beállított hallókészülékek viselése, vagy pedig a hallásvédő eszközök szükség szerinti használata.

Hallásuk összeköt minket egymással és a minket körülvevő világgal.

Ez a csodás kapcsolat egyaránt megnyugtat bennünket és segít az új kapcsolatok kialakításában – még akkor is, amikor a nyári vakációnkat élvezzük.