A BHM szemüvegszárba épített, csontvezetéses készülékei minden igényt kielégítve ötvöznek egy diszkrét hallókészüléket a kiváló hangminőséggel és a legmagasabb szintű komfortérzettel.

Mindezt mélyen elrejtve az Ön által választott szemüvegkeretben.

Láthatatlan hallókészülék? Létezik! – itt a legújabb hallókészülék technológia

A szemüveg, amellyel minden szót meghall

A körültekintően megtervezett BHM csontvezetéses szemüvegszáras hallókészülékek kiváló látást és jó hallásképességet biztosítanak, miközben a szemnek is kellemesek. A keret precíz és nagy teljesítményű hallókészüléket takar, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza.

Egy nem mindennapi megoldás a mindennapokra!

Honnan tudhatja, hogy erre van-e szüksége?

Ha kényelmetlennek találja fül mögötti hallókészülékét együtt viselni szemüvegével, vagy egyszerűen nem akar még külön hallókészüléket is viselni – a szemüvegszáras hallókészülék kiváló választás lehet az Ön számára is.

Fizikai okai is lehetnek, amiért ez a megoldás lehet célravezető:

  • Külső fül / hallójárat fejlődési rendellenesség

  • Visszatérő krónikus középfülgyulladás

  • Allergiás reakció az illeszték anyagokra

  • Középfül műtét után

Jobb hang átvitel

A BHM rendszer kihasználja a bőr impedanciáját, ezért szélesebb frekvenciatartományban dolgozik és nagyobb erősítésre képes a 2kHz tartományban, mint a BAHA rendszerek.

Esztétikai és kényelmi szempontok

  • Nincs illeszték, nincs cső
  • Nincs dugultság érzet
  • Nincs irritáció

Akár kedvenc szemüvegével is

A hallókészüléket rejtő szemüvegszárak a legtöbb esetben kedvenc szemüvegével is összeilleszthetőek.

Akár a kollekcióból választ, akár saját szemüvegét alakíttatja át, a hallásvizsgálat után specialistánk úgy állítja be a szemüvegszárat, hogy az tökéletesen illeszkedjen az ön fejméretéhez és -formájához.

Az BHM csontvezetéses hallókészülékek lehetővé teszik
viselőjük számára, hogy egyszerre többet hallhassanak és láthassanak! Ne habozzon, próbálja ki Halláspontunkban!

Időpontot kérek!

Egyedülálló lehetőség

Az Otonet Halláspontjaiban kipróbálhatja és már meg is vásárolhatja a világ első szemüvegszárba épített digitális, csontvezetéses hallókészülékét.

A megbízható készülékek hatékonyan kezelik a vezetéses és a kevert halláskárosodást is.

Sok éves tapasztalat, intenzív kutatási és fejlesztési tevékenység, valamint a nemzetközileg elismert hallókészülék-szakértők, audiológusok és a felhasználók folyamatos együttműködése mind hozzájárultak ennek az egyedülálló hallókészüléknek a sikeréhez.

Ha hallásának javítására nem használhat hagyományos hallókészüléket, akkor a csontvezetés hallókészülék jó megoldás lehet Önnek.

Fülfolyással is együttjáró vezetéses hallásvesztés estében a távozó folyadék tönkreteheti a hagyományos hallókészüléket.

Ezekben az esetekben is javallott a csontvezetéses hallókészülék használata, mivel az nem zárja le a hallójáratot és a folyadék nem találkozik a hallókészülékkel.

Szemüveg az Ön igényeire szabva

Hogyan tudunk segíteni?

Ügyfeleinknek nem kell több helyen sorban állniuk, a teljes ellátást helyben kaphatják ​meg​: kezdve az orvosi- és hallásvizsgálatokkal, a hallókészülék-kiválasztáson és próbahordáson át a rehabilitációs utógondozásig és szervizíg.

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen időpontot, hogy várakozás nélkül juthasson teljes körű ellátáshoz. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során időpontot fog egyeztetni Önnel.