A BHM szemüvegszárba épített, csontvezetéses készülékei minden igényt kielégítve ötvöznek egy diszkrét hallókészüléket a kiváló hangminőséggel és a legmagasabb szintű komfortérzettel.

Mindezt mélyen elrejtve az Ön által választott szemüvegkeretben.

Láthatatlan hallókészülék? Létezik! – itt a legújabb hallókészülék technológia

A szemüveg, amellyel minden szót meghall

A körültekintően megtervezett BHM csontvezetéses szemüvegszáras hallókészülékek kiváló látást és jó hallásképességet biztosítanak, miközben a szemnek is kellemesek. A keret precíz és nagy teljesítményű hallókészüléket takar, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza.

Egy nem mindennapi megoldás a mindennapokra!

Honnan tudhatja, hogy erre van-e szüksége?

Ha kényelmetlennek találja fül mögötti hallókészülékét együtt viselni szemüvegével, vagy egyszerűen nem akar még külön hallókészüléket is viselni – a szemüvegszáras hallókészülék kiváló választás lehet az Ön számára is.

Fizikai okai is lehetnek, amiért ez a megoldás lehet célravezető:

  • Külső fül / hallójárat fejlődési rendellenesség

  • Visszatérő krónikus középfülgyulladás

  • Allergiás reakció az illeszték anyagokra

  • Középfül műtét után

Jobb hang átvitel

A BHM rendszer kihasználja a bőr impedanciáját, ezért szélesebb frekvenciatartományban dolgozik és nagyobb erősítésre képes a 2kHz tartományban, mint a BAHA rendszerek.

Esztétikai és kényelmi szempontok

  • Nincs illeszték, nincs cső
  • Nincs dugultság érzet
  • Nincs irritáció

Akár kedvenc szemüvegével is

A hallókészüléket rejtő szemüvegszárak a legtöbb esetben kedvenc szemüvegével is összeilleszthetőek.

Akár a kollekcióból választ, akár saját szemüvegét alakíttatja át, a hallásvizsgálat után specialistánk úgy állítja be a szemüvegszárat, hogy az tökéletesen illeszkedjen az ön fejméretéhez és -formájához.

Az BHM csontvezetéses hallókészülékek lehetővé teszik
viselőjük számára, hogy egyszerre többet hallhassanak és láthassanak! Ne habozzon, próbálja ki Halláspontunkban!

Egyedülálló lehetőség

Az Otonet Halláspontjaiban kipróbálhatja és már meg is vásárolhatja a világ első szemüvegszárba épített digitális, csontvezetéses hallókészülékét.

A megbízható készülékek hatékonyan kezelik a vezetéses és a kevert halláskárosodást is.

Sok éves tapasztalat, intenzív kutatási és fejlesztési tevékenység, valamint a nemzetközileg elismert hallókészülék-szakértők, audiológusok és a felhasználók folyamatos együttműködése mind hozzájárultak ennek az egyedülálló hallókészüléknek a sikeréhez.

Ha hallásának javítására nem használhat hagyományos hallókészüléket, akkor a csontvezetés hallókészülék jó megoldás lehet Önnek.

Fülfolyással is együttjáró vezetéses hallásvesztés estében a távozó folyadék tönkreteheti a hagyományos hallókészüléket.

Ezekben az esetekben is javallott a csontvezetéses hallókészülék használata, mivel az nem zárja le a hallójáratot és a folyadék nem találkozik a hallókészülékkel.

Szemüveg az Ön igényeire szabva

Hogyan tudunk segíteni?

Ügyfeleinknek nem kell több helyen sorban állniuk, a teljes ellátást helyben kaphatják ​meg​: kezdve az orvosi- és hallásvizsgálatokkal, a hallókészülék-kiválasztáson és próbahordáson át a rehabilitációs utógondozásig és szervizíg.

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen időpontot, hogy várakozás nélkül juthasson teljes körű ellátáshoz. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során időpontot fog egyeztetni Önnel.