Philips HearLink hallókészülékek sokféle kivitelben 

A halláscsökkenéssel élők számára a legnagyobb kihívást a zajos környezetekben való kommunikáció jelenti. Míg csendes környezetben a legtöbb hallókészülék képes megfelelően támogatni hallást, addig zajos környezetben csak a legfejlettebb technológia képes megfelelő beszédértést biztosítani.

A Philips HearLink készülékek az úttörő SoundMap technológiát használják

Eme innováció révén ön újra hallhatja környezete hangjait, így jobban kötődhet az önt körülvevő emberekhez és a világhoz. A SoundMap segít önnek jobban megérteni a beszélgetéseket, még igazán zajos környezetekben is. Alapját a hangfeldolgozás három pillére adja: effektív zajkezelés, fejlesztett erősítés és úttörő visszacsatolásgátlás.

Válassza az önhöz leginkább illő kivitelt

A Philips HearLink-et az ön igényei, speciális szükségletei és ízlése köré tervezték. Mivel mindenki halláscsökkenése más, számos különböző típusból választhat. Hallókészülékeink elég robosztusak és megbízhatóak a mindennapos viselethez. Többféle színben elérhetők, így ön a bőr- és hajszínéhez leginkább megfelelőt választhatja.

A stílusos

Egy kicsi és keskeny kihelyezett hangszórós készülék, amely diszkréten ül a fül mögött. Erre a típusra többféle hangszóró szerelhető fel, így az enyhétől a súlyos halláscsökkenések ellátására is alkalmas.

A gyakorlatias

Egy diszkrét kihelyezett hangszórós hallókészülék telefontekerccsel és kettős programváltó gombbal. Erre a típusra többféle hangszóró szerelhető fel, így az enyhétől a súlyos halláscsökkenések ellátására is alkalmas.

Újratölthető

A lítium-ion akkumulátoros újratölthető, kihelyezett hangszórós készülékek 3 órányi töltés után egy teljes napnyi használati időt biztosítanak. Erre a típusra többféle hangszóró szerelhető fel, így az enyhétől a súlyos halláscsökkenések ellátására is alkalmas.

Az erő

Egy teljes értékű, nagy teljesítményű fülmögötti hallókészülék telefontekerccsel és kettős programváltó gombbal. Ezt a típust legtöbbször nagyfokú, vagy ahhoz közeli halláscsökkenések esetén használják. Erős és könnyű kezelni.

Az erőteljes

Hosszúéletű fülmögötti hallókészülék telefontekerccsel, egyes és kettős nyomógombokkal. Ezt a típust legtöbbször egyéni illesztékkel, nagyfokú halláscsökkenések ellátására használják.

A hatalmas

A legerősebb HearLink fülmögötti hallókészülék. Ez a teljes értékű hallókészülék nagyon robosztus felépítésű és leginkább hallásmaradvány ellátásához használják.

A szuper kicsi

A legkisebb Philips HearLink hallókészülék amely a hallójárat mélyén ül és gyakorlatilag láthatatlan. Ezt a típust leginkább közepes hallácsökkenések esetén használják

A diszkrét

Ez a hallójárati készülék leginkább közepes halláscsökkenések ellátására ajánlott. A hallójáratban foglal helyet így kívülről alig látható.

A testreszabható

Ez a hallójárati készülék sokrétűen testreszabható, például nyomógombbal, vagy hangerőszabályzóval és leginkább enyhe, vagy közepes halláscsökkenések ellátására szolgál. Mivel a félig a fülkagylóban foglal helyet, igazán diszkrét.

Ha bővebben szeretne olvasni a Philips HearLink hallókészülékekről, kattintson a gombra!

Csatlakozzon a világhoz a Philips HearLink-el

A SoundTie az a technológia, amely révén a Philips HearLink hallókészülékei csatlakoznak a világhoz. Intelligens összeköttetést biztosítára képes az okostelefonokkal, és segít az embereknek kapcsolatban maradni távol élő rokonaikkal és barátaikkal. A SoundTie-on keresztül a televíziózás is egyszerűbb és élvezhetőbb.

Lépjen kapcsolatba egy hallásgondozóval

Segítünk megtalálni az önhöz legközelebbi halláspontot,
ahol kipróbálhatja a Philips HearLink prémium hallókészülékeket.

A Philips HearLink hallókészülékekhez számos kiegészítő és opció érhető el.

  • Telefonhívásainak hangját közvetlenül hallókészülékeiben hallgathatja iPhone® készülékén vagy Android™ telefonján a Philips AudioClip-en keresztül.

  • Streameljen hallókészülékeibe filmeket, zenét vagy rádiót közvetlenül iPad®, iPhone és iPod touch® készülékéről, vagy televíziójáról a Philips TV Adapter használatával.

  • Az okostelefonjára telepített Philips HearLink alkalmazással többek között változtathat készülékei hangerején, válthat az előre beállított programok között, megkeresheti hallókészülékeit, ellenőrizheti az elemek töltöttségét.

A Philips HearLink alkalmazással könnyedén vezérelheti hallókészülékeit.

A Philips HearLink alkalmazással könnyen és diszkréten vezérelheti Philips Hearlink hallókészülékeit.

Okostelefonja a hallókészülékek távirányítójává válik, amellyel válthat a programok között, állíthat a hangerőn, némíthatja azokat és elindíthatja/leállíthatja a streamelést. Íme néhány az alkalmazás további funkciói közül.

Ellenőrizze hallókészülékei kapcsolódásának állapotát és az elemek töltöttségét okostelefonjáról.

Csatlakoztassa hallókészülékeit különböző eszközökhöz és webes szolgáltatásokhoz az IFTTT-n keresztül.

A „Hallókészülékek megkeresése” funkcióval megkeresheti hallókészülékeit.

Innen letöltheti a Philips HearLink alkalmazást:

Ezekkel a kiegészítőkkel ön is építhet kapcsolatokat.

Telefonhívásainak hangját közvetlenül hallókészülékeiben hallgathatja iPhone készülékén vagy Android telefonján a Philips AudioClip-en keresztül.

Továbbá a SoundTie révén hallókészülékeibe streamelhet filmeket, zenét vagy rádiót közvetlenül iPad, iPhone és iPod touch készülékéről, televíziójáról vagy hangrendszeréről a Philips TV Adapter használatával.

Philips AudioClip

Android okostelefonján keresztüli telefonhívás lebonyolításához használja az AudioClip-et.

Philips TV Adapter

Streamelje televíziója hangját hallókészülékeibe a TV Adapter segítségével.

Philips Távirányító

A hallókészülék hangerejének és programjainak diszkrét állításához.

A Philips HearLink hallókészülékek Made for iPhone (iPhone-kompatibilis) készülékek. További információt kaphat a Made for iPhone hallókészülékekről és egyéb kiegészítőkről vagy a HearLink alkalmazásról.

Ellenőrizze hallását online hallásellenőrző tesztünkkel!