A statisztikák szerint a hallásproblémájukat felismerő emberek átlagosan 6-8 évig is várnak, mire hallásgondozóhoz fordulnak hallásállapotuk javítása érdekében.

Az Ügyfélajánlói Program ezért kettős céllal jött létre:

 • Elégedett ügyfeleink tapasztalataik megosztása útján le tudják ezt az időt rövidíteni, így a rászoruló emberek hamarabb élhetnek ismét teljes életet.
 • Az Ügyfélajánlói Program másik célja, hogy az így kapott ajánlásokat megháláljuk, ügyfeleinket arra buzdítsuk, hogy mondják el másoknak is tapasztalataikat.

Ismerje meg az ügyfélajánlói programot, élvezze annak előnyeit, segítsen másoknak, hogy hamarabb tehessenek hallásuk javításáért!

Miért érdemes ajánlani minket?

Van olyan ismerőse, rokona, vagy barátja, aki arra gondolt, hogy hallását teszteljék, vagy akinek halláskárosodása lehet? Ajánló programunk segítségével Ön értékes kedvezményekre váltható pontokra tehet szert, amikor barátait ajánlja, és ők az alapos és ingyenes vizsgálatokat követően Philips  hallókészüléket vásárolnak tőlünk. A sikeres ajánlással szerzett pontjait akár teljes egészében vásárlásra is felhasználhatja webshopunkban, ahol Philips háztartási eszközöket, illetve hallókészülék tisztító-, és szárítóeszközöket, elemeket vásárolhat rendkívül kedvezményes áron.

Ki lehet ajánló, és ajánlott?

Ajánló: Az Ügyfélajánlói Programban résztvevő halláspontok egyikében személyesen, vagy a lenti űrlap kitöltésével regisztráló természetes személy, függetlenül attól, hogy jelenleg ügyfele-e halláspontjaink bámelyikének.

Ajánlott: az a természetes személy, aki az Ügyfélajánló program keretében (online vagy személyesen) jelentkezik ingyenes hallásvizsgálatunra, valamint

 • érvényesen kitöltött ajánlókártyát adott le az Ajánló ajánlása alapján, vagy
 • az Ajánló által online megadott adatok alapján, kollégáinkkal egyeztetett időpontban ingyenes hallásvizsgálaton vesz részt.

Miért éri meg Ajánlottnak lenni?

Az ingyenes hallásvizsgálaton kívül minden Philips HearLink hallókészülék vásárló, aki az ajánlói programon keresztül érkezett, „Arany” klubkártyát kap.
Az Arany klubkártya előnyei:

 • Évente egy alkalommal ingyenesen hallókészülék tisztítás, készülék átvizsgálás
 • A klubkártya tulajdonosok elsőként értesülnek akcióinkról, kedvezményeinkről
 • Egyedi, csak klubkártya tulajdonosok számára elérhető további kedvezmények

Hogyan történik az ajánlás?

 1. Töltse ki az Ajánlói jelentkezési űrlapot
 2. Halláspanaszokkal küzdő ismerősének ajánlja az Halláspontjainkat!
 3. Az ajánlott keresse fel a legközelebbi hallásközpontot telefonon, sms-ben, vagy kérjen időpontot weboldalunkon keresztül.
 4. Amennyiben az Ajánlott részt vesz ingyenes hallásvizsgálatunkon, és adatai felvételekor megadja az Ön nevét, mint ajánlóét, vagy bemutatja az Ön ajánlószelvényét, úgy későbbi vásárlása esetén Önt megilletik az ajánlói pontok.

Az Ajánlói Programba való jelentkezése előtt kérjük minden esetben olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!

Mi tekinthető sikeres ajánlásnak?

Az ajánlást csak pontosan megadott jelentkezési adatok esetén és valós adatokkal fogadjuk el. Az ajánlás akkor sikeres, ha az ajánlói program keretein belül ajánlott személy részt vesz ingyenes hallásvizsgálaton, és vásárol a hallásállapotának megfelelő, bármely típusú Philips HearLink hallókészüléket.

Milyen jutalmat kap az ajánlásért az Ajánló?

Az Ajánló az Ajánlott által megvásárolt minden Philips HearLink hallókészülék után – típustól függően –  4000 vagy 5000 hűségpontot szerez, melyet a hallaswebshop.hu áruházban beválthat Philips háztartási eszközök, illetve hallókészülék tisztító-, szárító eszközök, hallókészülék elemek, hallásvédő táplálék-kiegészítők kedvezményes megvásárlására.
A fenti webshopban minden hűségpont 1 Ft-nak felel meg.

Hogyan jutok hozzá az ajándékhoz?

Minden sikeres ajánlást követően az Ajánlott által megvásárolt készülék típusának megfelelő hűségpont mennyiség jóváírásra kerül az Ön Ajánlói fiókjában. A hűségpontjainak egyenlegéről minden hónapban értesítést kap. Egyenlegét saját maga is ellenőrizheti a hallaswebshop.hu felületén.
A webshopban külön menüben találhatók az Ajánlók számára hűségpontjaik segítségével, kedvezményes áron megvásárolható Philips háztartási termékek, de a hűségpontok felhasználhatók a többi termék megvásárlására is.

Gyakran ismételt kérdések az Ügyfélajánlói Program kapcsán

 • Nekem is ügyfélnek kell lennem ahhoz, hogy valaki mást ügyfélnek ajánlhassak?
  Nem, Ajánló bármilyen természetes személy lehet, aki a fent leírtak szerint jelentkezik a programba
 • Csak egy alkalommal lehet valaki mást ajánlani?
  Nincs ilyen korlátozás. Ha több ismerőse is van, akinek a hallásgondozás segíthet, ajánljon minket mindannyiuknak!
 • Lehetek Ajánló és Ajánlott is egyszemélyben?
  Természetesen, ha Ön ajánlásra válik ügyfelünkké, és továbbajánlja szolgáltatásainkat, azzal is a program célját segíti elő
 • Ha az ajánlásokért sikerül összegyűjtenek annyi pontot, mint amennyi a kiválasztott termék teljes ára, akkor megvehetem csak hűségpontokért is?
  A Philips háztartási termékek esetében maximáltuk az egy termék esetén felhasználható hűségpontok számát, de a többi termék esetén akár a teljes összeg kifizethető hűségpontokkal is
 • Van a megszerzett hűségpontoknak felhasználhatósági határideje?
  A hűségpontok a megszerzésüktől számított 100 napon belül használhatók fel. 

Ajánlói regisztráció

Ügyfélajánlói Program

Adatkezelés

A programban való jelentkezéssel az ajánló és az ajánlott is elfogadja az ajánlóiprogram adatkezelési szabályzatát. A jelentkező (ajánló vagy ajánlott) nyilatkozik arról, hogy a másik felet (ajánlót vagy ajánlottat) tájékoztatja, illetve biztosítja arról, hogy a személyes adatait az Ajánlói program üzemeltetője kizárólag a célzott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges módon és mértékben használja fel, személyes adatokat nem rendszerez és nem dolgoz fel, más részére nem teszi hozzáférhetővé.

*A termékeket a Philips Magyarország biztosítja, a termékek elérhetősége folyamatosan változik, így a változtatás jogát fenntartjuk. Esetleges termékek cseréje a promóció időtartama alatt előfordulhat, kérjük kövesse figyelemmel webshopunkat.