Az OTONET Halláspontok szakemberi keményen dolgoznak, hogy megkönnyítsék Önnek a hallást.

Az OTONET Halláspontoknál az a küldetésünk, hogy a legkiválóbb hallásgondozást biztosítsuk Önnek. A mi kötelességünk, hogy biztosítsuk pácienseink a legelismertebb audiológusokhoz és hallásgondozó szakértőkhöz való eljutás, és a legmegfelelőbb hallókészülék kiválasztásának lehetőségét.

Az Auditus Halláspontok partnerei kötelesek a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani ügyfeleik számára. Audiológusaink és hallásgondozó szakembereink tesznek minket kiemelkedővé a többi hallásközpont közül. Mi valóban időt szánunk az Ön személyes szükségleteinek és életvitelével kapcsolatos hallási igényeinek megismerésére. Megvizsgáljuk Önt és kiértékeljük eredményeit, feljegyezve minden esetleges aggodalmát. Csak mindezek után ajánljuk fel Önnek azt a megoldást, amely szerintünk a legnagyobb mértékben fogja javítani az Ön életminőségét. Mindezek után, elkötelezettek vagyunk az Ön hallása egészségének hosszútávú megőrzésében, és Önnel maradunk az út minden lépésénél. Az munkatársaink elkötelezettségének és szakértelmének kombinációja az elsődleges oka annak, hogy pácienseink több, mint 90%-a ajánlana minket családtagjának, vagy barátjának.

Ügyfél-központú hozzáállásunknak elkötelezettségünk alapja, ennek köszönhetően Ön biztosan számíthat a legmagasabb színtű hallásgondozásra.

1.

Első lépésként hallgasson a szükségleteire. A halláskárosodás mindenkit egyéni módon érint. Tapasztalt szakértőink azzal fogják kezdeni, hogy alaposan és szakszerűen kiértékelik az Ön hallását, és meghallgatják Önt a szükségleteiről és életstílusáról.

2.

Ezek után fogjuk megalkotni Önre szabott megoldásunkat. A vezető hallókészülék gyártók jelenleg elérhető készülékeinek legszélesebb kínálatát kínáljuk, így az ajánlataink elfogulatlanok, hogy biztosak legyünk benne, Ön azt kapja, amit szeretne.

3.

Végső lépésként önnel maradunk folyamatos támogatásunkkal. Az OTONET Halláspontok hallásgondozói nyugalmat biztosítanak Önnek, hogy évekig élvezhesse hallását évekkel az első látogatása után is.

Tehát kérjen időpontot még ma, és tapasztalja meg személyesen is, mit teszünk azért, hogy Ön jobban halljon!

Foglaljon időpontot még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy közelebb kerüljön a tökéletes hallás élményéhez!