Ismerje meg Berkyné Szűcs Mártát!

A hallás érték. Így értékesek azok a fehér köpenyes audiológusok is, akik éjt nappallá téve tesznek a hallásunkért. Ők azok, akik igyekeznek hallhatóvá tenni a nem hallhatót és nem győzik eléggé ismételni, hogy a hallásra vigyázni kell.
Tegnap, ma és holnap is.

Berkiné Szűcs Márta 14 éve dolgozik és segíti a rászorulókat audiológusként. Jelenleg az Otonet dorogi  halláspontján támogatja az embereket a hallás örömének visszanyerésében.

Foglaljon időpontot még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy közelebb kerüljön a tökéletes hallás élményéhez!

Dolgozó anyaként másokon segít!

Márta 2001-ben végezte el a klinikai elektrofiziológiai iskolát. Később a család vette át az életében a főszerepet és két gyönyörű gyermeke született.
Ahogy a cseperedő gyermekek engedték, 2009-től kezdett audiológusként dolgozni.

„A szakmámban a legnagyobb öröm segíteni az embereknek és visszaadni a hallás örömét.”

Hallani a világot

A hallás az egyik legfontosabb érzékszervünk. Hallás nélkül elveszítünk valami értékeset a körülöttünk lévő világból. A hallókészülékek csodás eszközök, amelyek segítségével képesek lehetünk újra kapcsolatba kerülni a környezetünkkel.

„A szakmámban a legjobban a hallókészülék illesztését szeretem. Azt a pillanatot, amikor a beteg újra érzékeli a körülötte levő világot és hangokat.” – meséli mosolyogva Márta.

Szükség van ránk! 

A hallás érték! Audiológushoz kell fordulni, ha valaki érzékeli, hogy már nem olyan a hallása, mint korábban volt. Ha ő maga nem is veszi először észre, a családja a segítségére lehet, és felfedezheti a halláskárosodás jeleit, majd támogathatja az érintettet vizsgálattól a hallókészülék megszokásáig.

Aki halláskárosodással él, annak célszerű rendszeresen bejelentkeznie hallásvizsgálatra, hiszen a készülékek felett is eljárhat az idő, gyakran jelennek meg új, professzionálisabb eszközök, de a hallásállapot is változhat az idővel.

Támogató kapcsolat az audiológus és a páciense között

Mártát azok a pillanatok éltetik, amikor segíthet a pácienseinek elérni, hogy a lehető legteljesebb életet élhessék. „A változások megállapítása, nyomonkövetés, foglalkozás a beteggel” – meséli elhivatott mosollyal – mind-mind olyan folyamatok, melyek hozzájárulnak a hallás élményének megőrzéséhez.”

Védekezni lehetséges, és szükséges is!

A fiatalabb generáció többnyire nem figyel rá oda, hogy a fülhallgatók túlzott és magas hangerőn történő használata ronthatja a hallást. Az idősebb korosztály már érzékeli a hallásromlással járó nehézségeket, így több figyelmet szentelnek a fül egészségének is. – tudjuk meg az audiológustól.

A mai világban már elérhetőek a zajvédők, melyek használatával tudatosan megelőzhető a hallás romlása. Ezekre érdemes a fülhallgatót lecserélni, ha hosszú távon szeretnénk megőrizni hallásunkat.

Ha pedig a munkahelyen elkerülhetetlen a káros zaj, akkor mindenképpen érdemes a zajvédő használata, amit legtöbb esetben a munkáltatónak biztosítania is kell dolgozói részére.

Az Otonet Halláscentrumoknál a páciens az első!

„Mindíg a beteg érdekeit kell előtérbe helyezni, hogy neki mi a jó és fontos.” – osztja meg velünk az általa is képviselt értékeket Márta. Öröm egy olyan helyen dolgozni, ahol a munkatársak hasonlóan gondolkoznak, segítőkészek és lehet rájuk számítani.

Foglaljon időpontot Berkyné Szács Mártához: