Ismerjétek meg Feketéné Kiss Zsuzsannát, az Otonet hallásgondozóját!

A hallás érték. Így értékesek azok a fehér köpenyes audiológusok is, akik éjt nappallá téve tesznek a hallásunkért. Ők nem csak belekukkantanak a fületekbe, és nem csak kiszedik a fülzsírt, hanem tesznek az életminőségetek javulásáért. Igyekszenek hallhatóvá tenni a nem hallhatót, és nem győzik eléggé ismételni, hogy a hallásra vigyázni kell. Tegnap, ma és holnap is. Interjú Feketéné Kiss Zsuzsannával, az Otonet hallásgondozójával. 

Amikor Feketéné Kiss Zsuzsannával beszélgettünk az audiológia világáról, éreztük a szenvedélyt és az elkötelezettséget, amellyel hozzááll e fontos témához. Számára az embereknek való segítségnyújtás nem csupán egy hivatás, hanem személyes indíttatásból fakadó küldetés is.

Foglaljon időpontot még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy közelebb kerüljön a tökéletes hallás élményéhez!

„Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után éreztem, hogy ezt a pályát kell választanom. Elsősorban is azért, hogy másoknak segíthessek.” – mondja Zsuzsanna. – „Gyerekként saját szememmel láttam, ahogyan a nagypapám mennyire eltávolodott tőlünk és a körülötte lévő világtól a hallásproblémái miatt. Akkoriban neki még nem tudtak segíteni, és ez mély nyomot hagyott bennem. Elhatároztam, hogy csak egy módom is lesz rá, segíteni fogok azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.”

Zsuzsanna számára a legnagyobb örömöt az jelenti, amikor a páciensei visszakapják a  „világot” hallásállapotuk javulása a révén. „Amikor a betegek újra hallhatják a szeretteik hangját, az mindig különleges pillanat. Célunk, hogy a pácienseinkkel majdnem ‘családi’ viszony alakuljon ki, ami még inkább örömtelivé teszi a munkát.”

A hallásvizsgálatok fontosságára is kitért: „Mindenképpen javaslom, hogy az emberek évente menjek audiológiai vizsgálatra. Ha van valamilyen panaszuk, vagy a környezetük visszajelzései alapján felmerül a halláscsökkenés gyanúja, ne halogassák a gyors és fájdalommentes vizsgálatot. Minél előbb felismerjük a halláscsökkenést, annál gyorsabban tudunk beavatkozni, és a súlyosabb problémákat megelőzni.”

Zsuzsanna hozzátette, hogy szerencsére az emberek ma már egyre inkább tisztában vannak hallásuk fontosságával. „A munkahelyeken előírják a kötelező hallásszűrést, és a megfelelő fülvédelem használatával is óvják a hallásukat. Az embereknek a hallásvédelmi és -javító eszközök széles választéka áll rendelkezésére, például zajvédő füldugók a zajos környezetben, vagy uszodában a fülgyulladás ellen.”

Végül, de nem utolsósorban, Zsuzsanna hangsúlyozta, hogy halláspontjukban az ügyfelek mindig az élethelyzetüknek és halláscsökkenésüknek megfelelő készüléket kapnak. „Sajnálatos módon ma már sok fiatal is küzd hallásproblémákkal, de mindig igyekszünk a legmodernebb technológiát kínálni nekik, hogy a készülékük ne csak a hallásukat segítse, hanem a modern életmódjukhoz is illeszkedjen.”

Az interjú végére egyértelművé vált, hogy Feketéné Kiss Zsuzsanna nem csak egy szakember, hanem valaki, aki szívével-lelkével kötelezte el magát az emberek hallásának javítása mellett. Az ő hozzáállása és tudása kétségkívül kivételes az audiológia területén.

Foglaljon időpontot még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy közelebb kerüljön a tökéletes hallás élményéhez!